Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2011.04.17. 22:04 gr3ml1n

Egy este Allie mellett.

 Az elöző részek tartalmából: Alex Middleton. 15 éves fiú. Épp suliba tartott mikor meglátta a volt barátnőjét, aki még mindig elképesztő jól nézett ki. Kék szem, hosszú barna haj, vörös ajkak. Még mindig gyerekesnek tünt egy cseppet, de mégis megváltozott. Szóba se hozta azt ahogyan Alex kegyetlenül dobta majdnem 1 évvel ezelőtt. Egészen addig míg le nem ültek kettesben a kanapéra.

-Szóval, mik történtek veled mostanába?...

Alex eltöprengett a válaszon, majd a szokásos semmit tudta kinyögni. De pár perc múlva a beszélgetés kibontakozott, és 2-3 órán át egymás szemébe mélyedve, csodálkozva, mosolyogva társalogtak. Élvezettel meséltek egymásnak. A nap elképesztő sebességel haladt. Úgy belefeledkeztek a videójátékokba, a fára és háztetőre mászásba, és a beszélgetésbe hogy csak délután fél négy körül rendeltek ebédet, és amint azt befejezték, kezdtek újra mindent előről. Este 9kor már kifáradtak, és leültek a kanapéra, de hamarosan Allienak egy újabb ötlete támadt. Megmutatni mi mindent változott mióta nem találkoztak. Kiszaladt, és 5 percel késöbb széles mosollyal tért vissza.
- Csukd be a szemed! És ne less. –mondta izgatottan, és Alex engedelmeskedett. Allie egy lépcsőn vezette fel Alexet, a házuk teraszára, ahol mikor kinyitotta Alex a szemét majd elakadt a lélegzete. Két müanyag szék volt szépen beállitva, és egy müanyag asztal tetején két pohárral, és egy üveg borral, egy doboz cigivel, és egy lágyan pislákoló gyertyával. A két tinédzser helyet foglalt, de Alex hamar fel is pattant hogy töltsőn a lánynak és magának a ’95ös évjáratú vörös borból. A vörös nedű lágyan, hullámozva töltötte meg a két vékony üvegpoharat. A fiú leült, és a lány szemébe nézett, kezében a pohárral, koccintottak, majd belekostoltak az italukba. Miközben kortyolgatták az alkoholos italt folytatták az eszmecserét. A láng lágyan ringatozott, maga felett megremektetve az éjszakai égboltott, bevilágitva a két serdülő arcát. Alex megtudta a mai nap folyamán hogy miután egyszerűen kidobta Alliet, pár hónapra rá a szülei el akartak költözni. Azt mondták hogy a lányuk miatt hogy boldogabb lehessen más helyen, de igazából csak jobb munka miatt kellet otthagynia a barátait. Persze szülei belátták így 10 hónappal késöbb hogy nem tud ott új barátokat szerezni, de ők meg maradni akartak, és mivel pénzük bőven lett, Allie-t, az anyukájának a hugára bízták és mellé költöztették. Akkora házat kapott amiben 10szer is elfértek volna, de szülei arra gondoltak hogy majd ők is visszatérnek hamarosan. E közben Allie a másik városban rossz barátokat szerzett, akikkel cigizett, fűvezett, és lerészegedett. Arról nem beszélve hogy elkezdett ribancosan öltözködni. Épp ezért küldték vissza. 
Alex és Allie rágyújtottak. Az öngyújtóból láng tört elő, és elkezdte perzselni a dohányt és a papírt, majd apró parazsat hagyott maga mögött. Alex beleszívott, és ahogy feléledt a parázs, lágy süvitő hangot adott ki magából, és vöröses fénnyel boritotta be a srác arcát. Szívott egyett lágyan, majd lassan kifújta a füstött. Oldara forditotta a fejét, és elmélyedt a lány gyönyörüségében. Valahogy irtó izgatónak találta ahogy a vörös ajkához emeli a füstölgő rúdat, beleszív, és a parázs ízzása be bóritja az arcát. Elszívtak két, három szál cigarettát, miközben beszélgettek, és a csillagoktól szikrázó eget nézték, majd Alex megint a lányhoz fordult.

-Lehet hogy megbánom a kérdést de megpuszilhatlak? –kérdezte szerényen Alex. A lány bólintott, és amint a fiú egy puszit nyomott az orcájára elpírult. A fiú felé közeledett, megfogta lágyan a fejét, és a sajátja felé forditotta, majd megcsókolta.  Forró, érzéki, mégis lágy, és kényesztető, csók volt mely már egy éve érett, és alakult apró ajkain. Elmosolyodott, majd tovább csókoloztak. Hirtelen felálltak és egymásba karóltak és úgy csókoloztak. Lementek a teraszról, fel a lány szobájába, és ott folytaták. Szendvedélyesen, vadul, smároltak, simogatták egymást. A fiú fent lehúzta a lány szük pólóját, elővillantva Allie formás, melltartó mögött rejtőző melleit. Lefeküdtek az ágyra és ott folytatták.

Éjjel 11kor Alex arra ébredt hogy nagyon nyomta valami a mellkasát. Allie szuszogott lágyan, szeliden, a mellkasán. Meztelenek voltak. Alex megemelte a fejét, de amint felfogta a történeteket, visszavágta azt, sóhajtva eggyet. „Kurva életbe. Megint kezdödik minden elölről...”gondolta a srác, de kivételesen pozivivan. Szerelmes lett a lányba megint. A plafont nézte és a jövön gondolkodott...

 

Szólj hozzá!

Címkék: lány lany alex middleton allie


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr632834816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása