Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.12.04. 23:35 gr3ml1n

 

 Úgy érzem készen állok. Írj kommentet ha kíváncsi vagy az eddigi 6400 szavas könyv kezdeményemre. FIGYELEM TELE VAN NYELVTANI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁKKAL A WORD NYELVTANI JAVÍTÓJA UTÁN IS, AMITŐL EL KELL TEKINTENI! 
NÉHOL LOGIKAI ÉS FOGALMAZÁSI HIBÁK IS TALÁLHATÓK!
EL KELL RUGASZKODNI A VALÓSÁGTÓL ÉS ARRA GONDOLNI HOGY EZ EGY VALÓS ADATOKRA ALAPULÓ DE MÉGIS PUSZTÁN A KÉPZELET SZÜLEMÉNYE. 
BÁRMILYEN SZEREPLŐ VALÓS LÉTEZÉSE PUSZTÁN A VÉLETLEN. 
A TÖRTÉNET MÉG NINCS KÉSZEN, BÁRMILYEN FÉLE PUBLIKÁLÁSA A SZERZŐ ENGEDÉLYE NÉLKÜL NEM MEGENGEDETT. 
Amennyiben ezek szabályok elfogadása és betartása mellett döntesz, írd meg kommentbe hogy hova küldjem, kizárólag digitális formátumba. 

De komoly szöveg xD De komolyan mondom. 
Alex Middleton itt is a főszereplő 

 

Remélem elnyeri majd a tetszéseteket. :)  

 

1 komment

Címkék: szerző blogról bemutatkozik alex middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr362493670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miyako-chan 2010.12.19. 01:19:36

Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu Megtennéd? Előre is nagyon köszönöm! :)
süti beállítások módosítása