Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.08.23. 01:15 gr3ml1n

Emily története: 3. rész. Az út

 

Bocsánat ha tele van hibákkal, word nem tud helyes írást javítani. A 2010 nem tud. 


 Másnap haza mentem, becsomagoltam, és bepakoltam a kocsiba. A kocsit a nagybátyámtól kaptam. Ő sokra vitte az életben. Gazdag volt, és az egyetlen családtag aki jó fej volt velem is. Szóval kaptam tőle egy terepjárót 16. születésnapomra. Bár nem volt jogsim, az KRESZ-t már letettem, és nagybátyám is azt mondta hogy ha vészhelyzet van akkor használhatóm, büntetés esetén, majd ő kifizeti. A kocsi egy 4x4-es 160 lóerős terepjáró volt, nem mellesleg mellette a garázsba meg egy motorral. Bepakoltam, beültem a kocsiba. Kezeim átkulcsolták a kormányt, és a jobb kezem készen állt hogy elforgassa a kulcsot. Hatalmas lélegzetet vett, amitől tüdeje megtelt a levegővel, majd halkan kifújta. Elforgatta a kulcsot, és a kocsi halkan felmordult. Alex a kezében érezte az erejét. Lenyomta a kéziféket, és elindult. 

            Fél óra múlva Emilyék háza előtt a fekete terepjáró megállt, és Alex szállt ki belőle. Becsöngettet, majd’ Emily nyitott ajtót, utazásra készen. Haja össze fogva, színes szemüveg a hajában, laza ruha, és farmer, volt rajta. Vállán egy kisebb táska, mögötte a kezében egy bőrönd. Alex átvette a bőröndöt, és bepakolta a kocsiba. Elbúcsúztak Emily szüleitől, majd elindultak. 

            Emily feszült volt hogy a barátja jogsi nélkül vezet egy hatalmas terepjárót. Az autópályán száguldottak, 160 km/h-val. Emily a fejét az ablaknak döntötte, szemére biggyesztette a napszemüveget, és lehunyta a szemét. Az autópálya nem volt egy izgalmas része az autózásnak, de érdemes volt figyelni. 

Alex nagyon élvezte ahogy a belső sávban száguld, és lehúzódnak előtte a kocsik. Olyan volt mintha behódolnának. Suzukik, Toyoták, és még híres BMW-k és Audik is lehúzódtak előttük. Mikor már egy órája utaztak Emily felébredt, és körbe nézet. Alex a combjára tette a kezét és megsimogatta.  Emily elpirult, majd lehúzta az ablakot, és kihajolt. A hajába kapott a szél, úgy lobogtatta azt. Most már Emily is élvezte az utat legalábbis azt hogy végre szabad. Semmi szabály nem kötötte őket. Semmi időpont. 

 Fél óra múlva megérkeztek. Egy földes úton állt meg Alex a terepjáróval. Kiszállt, kipakolta a bőröndöket, miközben Emily körbe nézett. 

Házak voltak, leginkább nyaralók. Nagyon változatosak. Volt remekül gondozott, hatalmas kertű ház, meg volt méteres gaz áradatú telek. Hirtelen két kéz karolta át hátulról a derekánál fogva és meg ringatta. Emily fejét hátra fordította és puszit nyomott kedvese arcára.  Alex felkapta a két bőröndöt, és elindult be a fákkal övezett, titkos helyre. Emily szorosan követte őt. Aztán egyszer csak, a hatalmas fák között, hirtelen a tó tárult szemük elé. Alex lerakta a bőröndöket, és mélyeket szívott a friss levegőből. 

Csak madár csiripelés, fák lágy susogó hangja, és a tó hullámzása hallatszódott. 

A tavat füves rész vette körbe, közepén egy apró sziget, és a szélén, egy apró házikó, túl oldalán stéggel. A házikó fából volt. Egy ajtó volt rajta, lakattal lezárva, és pár ablak. Alexét odasétáltak a házhoz, majd rövid kulcs keresés után Alex előhúzott a zsebéből egy kulcsot, és bele illesztette a lakat zárába. Elforgatta a régi, enyhén rozsdás lakatot, levette a zárról és eldobta. A nehéz fém, hatalmas erővel csapódott be a dús fűbe, és az ajtó nyikorogva kinyílt... 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lány szerelem emily szeretett lany alex middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr892240192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása