Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2011.06.27. 18:29 gr3ml1n

Last Call. Part 4. Burn

 

 

2 hónappal később
Alex és Allie másnap szakítottak. A lány sírva kérte Alexet hogy ne legyen ilyen, és egyszer megtörténhet az ilyen, de Alex rosszul volt már a gondolattól is amit látott aznap. Alex megcsókolta és hátat fordított neki. Azóta nem is hallott felőle..

Csütörtök. Egy nyugalmas csütörtök. Alex ma 10-kor felkelt, és elment bringázni. Shepard Pub-jánál megállt, és bement a pubba. 
-Ah Alex, barátom, szervusz. –köszönt neki Shepard. Alacsony, 30 éves férfi volt, fekete hajjal, és kék szemmel. – Adhatok neked valamit?
-Persze, köszönöm. 
Shepard pár perccel később egy Whiskey-vel és sörrel jelent meg. Alex megköszönte és iszogatni kezdett. Előhúzott a zsebéből egy doboz cigit, és meggyújtott egy szálat. Pár asztallal odébb egy csoport ült. 3 fiú, és két lány. Az egyik lány mereven Alexet nézte, miként uralja a világot. Vállig érő barna haja volt, zöldes szeme, lágy vörös ajka. Belekortyolt a barátnője sőrébe, és tovább bámulta Alexet. Alex mikor észre vette, ő is bámulni kezdte a lányt, aki folyton elkapta a tekintetét, és elpirult. Mikor újra Alexre nézett, Alex felvonta a szemöldökét, és intett neki hogy jöjjön oda. A lány nem akart a társaság miatt. Alex lenézett a kevéske Whiskeyre, felemelte, és lehúzta gyorsan. A sőrt kézbe fogta, és elindult a kijárat felé. Út közben, egy félbe hajtott 5 dollárost rakott le a pultra. Shepard hálásan nézett rá. Alex gyorsan megfordult, és oda ment a társasághoz. Kezét nyújtotta a lánynak, és kivezette az asztal mogul.
-Haza kísérsz? –kérdezte mikor már messze voltak. A lány szeme felcsillant és szerelmes szemekkel nézett Alexre. 
Már az ajtó aljban smárolni kezdtek, és egymásnak estek. Alex gyorsan megszakította
-Szűz vagy még? 
-Nem. –válaszolta a lány. Alex tudta jól hogy hazudik a lány, és nem akarta hogy egy szűz lánynak így kezdődjön a szexuális élete. De folytatta, mivel arra gondolt, Ő mondta hogy már nem szűz. Innentől nem Alex felelőssége. Alex a szobájában, ledöntötte az ágyára a lányt, és lassan hámozta le a ruhákat…

Délután 1 óra. Meztelenül feküdtek az ágyban a második szex után. Alex nyújtózkodott egyet, majd felkelt a pihenő lány mellöl felöltözött, és otthagyta. Ki akart menni a parkba cigizni, mivel megint eszébe jutott Allie. Ahogy Alliék házához közeledett, élénk füst szag csapta meg az orrát. Biztos grilleznek, gondolta Alex, de ahogy a házhoz ért, látta hogy az egyik szobát lángok nyaldossák. Alex az ajtóhoz rohant, kopogott orditott, majd teljes erejével az ajtónak csapódva betörte azt. A konyhába rohant, és a legközelebbi konyharuhát a csap alá tartotta, majd mikor tiszta víz lett, magára csavarta, és felrohant. Minden sötét volt mintha a legsötétebb éjszaka szállt volna a házra. A falakból lángnyelvek törtek ki, deszkák omlottak ki a falból. Allie szobája zárva volt, és Alex akárhogy próbálta kézzel, nem bírta kinyitni. Elkezdett a szekrényekben kotorászni, míg nem egy vastagabb fém pálcát talált. Az ajtó mellé állt, és meglendítette azt neki az ajtónak. A fa ajtó reccsent egyet, de nem nyílt ki. Alex újra meg lendítette, de eredmény nélkül. A fa gerendák lassan a láng martalékává lettek. Fényképek, érmék, emlékek tűntek el a lángok alatt. A levegő egyre csak fogyott, Alex arcát izzadságcseppek marták, tüdeje egyre összeszorult a kevés oxigéntől, fejét úgy érezte mintha mindjárt felrobbanna, kezéről a bőrt a forró fém lassan horzsolta és égette. A ruháját néhol meg meg kapta a közeli láng, nagy lyukat és erőtlen parazsat hagyva maga után. A fiú csak a szívdobogását hallotta. Egyszer csak az ajtó hirtelen megadta magát, és kinyílt, Alex pedig befutott. Allie az ágyon feküdt, nevetve, meztelenül, mintha egy kislány lenne aki tudja hogy rosszat csinált de élvezi. Alex ráterítette a nagy vizes konyharuhát, és felkapta a lányt. Nem bírta el teljesen így váll vetve sétáltak ki az égő romok körül. Ahogy kiértek, levegőért kapkodtak. Allie lefeküdt a fűbe, és az eget nézte simogatva meztelen testét. Alex nem engedte hogy meztelenül legyen és a rongy alatt tartotta a lány testét. Egy tűzoltó ment Allieért, és gratulált Alexnek. Alex csak ennyit mondott. 
- Vigyázzon rá! – majd ezzel otthagyta az egész kócerájt. Otthon észre vette hogy mindenhol sebes, és az egész ruhája tönkrement. Soha nem érzett még ekkora testi fájdalmat…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr673019538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása