Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2011.06.27. 14:58 gr3ml1n

The Last Call. Part 3. Teardrop

 Alex otthon, a kanapén feküdt, valami teljesen értelmetlen sorozatot nézve. 1 hete derült ki hogy Allie szülei elválnak. Allie először sírt, aztán nevetett, káromkodott, cigizett, de végül is mostanra teljes mértékbe helyre jött. Sőt. Ma elment bulizni 2 barátnőjével. Alex viszont haza ment, és otthon TV-zet. Ehhez volt kedve. Néha rágyújtott nézte miként fodrozódik az éjszakába szült szürke füst. Éjfél lett. A legtöbben ilyenkor alszanak, de Alex anyukája most ért haza. Tépett frizura, lenge fehér póló, kék melltartó, fekete csőnadrág, kék tanga. Ő is bulizni volt, csak hogy ő, inkább haza hozta az épp kiszemelt zsákmányt. 40 év körüli férfi lépett be utána. Borostás, pár ősz hajszál, de jól tartotta magát. 
- Szia Alex. –köszönt az anyukája Alexnek, és a mögötte jövő férfi zavarodottan intett. A fiú se többet, ő is csak visszaintett. Janet, Alex anyukája, karon ragadta a férfit, és felkísérte a szobájába ahol, neki esett, mint egy kiéhezett ragadozó az ártalmatlan, félelemtől remegő áldozatnak. Alex arcán undor jelent meg, miként végig gondolta hogy mit csinál az édesanyja. 
            Fél óra múlva Janet egy fürdőköpenyben jött le. Rágyújtott és leült Alex mellé. 
-Van valami jó a tv-be? –kérdezte Janet. 
-Semmi. Elég elszomorító. Máris végeztettek? 
-Nem volt hosszú életű kapcsolat. – nevetett fel a nő. –És mivan veled? Hogy  hogy itthon kuksolsz? 
-Allie bulizni ment. – válaszolt a fiú lesütve a szemeit. 
-Oh, így már értem. 
Hirtelen Alex telefonja megremegett, és felvillant a kijelző.
„gyere ha látni akrsz vmit amit nem akarsz látni.” 
Allie egyik barátnője írta. A fiú nem értette mire gondolt, de robogóra ült, és elment a helyre ahova mondták hogy mennek bulizni. Bent füst, és hatalmas embertömeg állta útját. Mély levegőt vett, majd elindult befelé, megfeszítve izmait elindult befelé. Részeg tinik feküdtek, táncoltak, smároltak minden felé. Alex a WC felé ment, hátha ott talál valakit. Nicole állt hirtelen elé. Allie legjobb barátnője. Magas, hosszú barna hajú, kedves arcú lány volt, akinek szinte minden pillanatban volt pasija. 
-Alex, menj haza. – ordította a lány
-Miért? 
-Mondom menj haza. Nem akatsz te most itt lenni. Alex. Kérlek. 
-Mi történt? 
-Semmi Allie részeg, és nem tudja mit csinál, menj haza, majd haza kísérem.  
De Alex félre lökte Nicolte-t, és utat tört magának. Benyitott a férfi WCbe de csak pár drogos hevert ott. Az egyik fülke ajtaja nyitva volt, de volt bent valaki. Alex lassan, csendben oda sétált. Egy fiú volt  ott letolt nadrággal, és egy lány, neki préselve a falnak. Allie volt az a lány. A szoknya feltűrve a hasáig, kivágott pólóból szinte kilógott a melle,  a melltartó pánt lecsúszott, és nem volt rajta alsónemű. Kinyitotta a szemét, és meglátott. Szeme kikerekedett, és bele harapott a srác vállába egy cseppet. A fiú hátra nézett, és felmérte Alexet. 
- Te mi a faszt akarsz? –kérdezte. De Alex nem hallott semmit. A világ elkezdett forogni vele, a földi hangok már messzi süvítések voltak neki. Megfordult, és haza akart menni. Alíg állt a lábán, a falat támasznak használva menekült ebből a rémálomból. Ahogy kiért, letérdelt a földre, és könnyezni kezdett. A színek elmosódtak, a fények ragyogtak. Egy kéz  érintette meg a vállát, és emelte fel a fejét. Alex messze járt, és távoli suttogásnak hallotta mit mondott neki az ismeretlen. „Mondtam hogy ne menj Alex.”. A fiú összerogyott, és elfeküdt a hideg úton. A körülötte lévők körbe röhögték, de az ismeretlen felállította és haza vonszolta. 
Nicole volt az ismeretlen. 

Szólj hozzá!

Címkék: lány lany alex middleton allie


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr983018943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása