Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.08.24. 00:42 gr3ml1n

Emily története: 4. rész. Alkohol mámor.

Most különlegesen sok a helyesírási hiba, amiért bocsánat. Majd kijavitom. 

Emily 4.

Alex lépett be elsőként óvatosan a házikóba. Lágyan nyöszörgött vaskos lába alatt a fa, de a ház biztonságos volt. Lerántotta a leplet az ablakokról és a butorokról. Fény töltötte be a nappalit és aztán a hálószobát. A porszemek lágyan siklottak a fényben, a poharak megcsillantak, a ház belülről fénybe borult. Ledobták a csomagot, majd Alex kirángatta Emilyt a partra.  Emily szeme körbe járt a mese szép tájon. Alex e közben mereven csodálta barátnöjét, ahogy a víz tükrözödése ráverődik, ahogy a föld a lába alatt nyomott hagy, ahogy a bogarak táncot járnak körülötte. Emily nem tudott mást csinálni, oda lépett Alexhez, átölelte a nyakát, és hosszú csókal mutatta ki csodálatát, és háláját amiért Alex elhozta ide. Aztán hosszú csók után Emily megszólalt.
- Ezt a házat te épitetted?  - kérdezte meglepve
- Igen, pont ilyen alkalomra. – Alexben még Emily lágy csókja élt, így vissza csókolta, közben lassan, ölelve apró testét, a tó felé közeledtek, majd Alex, lágyan meglökte kedvesét, aki hanyatt esett, bele a tiszta vizű tóba.
 - Bazdmeg!! – szaladt ki Emily száján. Mérgesen nézett vissza Alexre. A lány ezek után lebukott a víz alá, lehuzta a cipőjét, és kidobta Alex felé. Utána a pulcsit, és a pólót is. Csupán a toppja maradt rajta, és a farmere. Alex míg nevetett, és nem figyelt Emily gyors mozdultattal, megfogta a bokáját, és berántotta a vízbe. Alex a vízben megölelte Emilyt, és bocsánatot sugott apró fülébe. Levette a pólót, és a farmerét, és Emilyvel elindultak befelé a tó közepéhez.
A tó közepén Alex megragatta a csurom vízes lányt, magához szoritotta, és szendvedélyes csókot adott neki. A két csupasz ifjú test össze simult, szorossan.
Így ment ez hosszú ideig, majd aztán kimentek a tóból be a házba, megtörölköztek és forró teával a kezükben az étkezdében az asztalnál ültek.
Mikor Emily megitta a teáját, majd Alex szemébe nézett.
- Alex, pontosan milyen italok is vannak? – kérdezte Alexet, incselkedő mosollyal aminek senki nem tud ellen állni.
- Hát hubertus, pálinka, pezsgő, sör, vodka?
- Hm. Mit szólnál egy kis vodkának igy kezdésben? És amugy van itt TV?
Alex bekisérte a lányt, majd kiment a konyhába. 2 pohárral tért vissza, egyiket oda nyujtotta a lánynak és leült mellé. A lány rádőlt, közben a poharat szopogatva, kinyitotta a törölközöjét, Alex is az ővét, és a két hideg test egymáshoz simult, a sötét szobában, ahol csak a TV szines, fénye világitott be mindent. Miután kifogyott a pohár, Emily felállt és egy teljes üveg Vodkával tért vissza. Vissza feküdt, és töltött. Egymás után itták a maró nedűt, majd egyre jobb kedvük lett.
Megprobáltak az ivás után talpra állni, de se Emily se Alex, nem tudott egyenesen lépkedni, viszont amikor Emily elbotlott Alexet is magával rántotta. Puffantak egy nagyot. Alex, Emily szemét pillantotta meg, roppant közelről. Barna szeme elbüvőlte, majd szeme lejjebb vándorolt. Emily lüktető, vörös ajkára vándorolt a szeme. Alex ajka Emily nyakát csókolgatta. Emily száján csak egy nyögés jött ki. Alex megállt, és nem tudta mi legyen. Mind a ketten tudták, tovább kéne lépni a csókon, de nem tudták hogyan kezdjék el.
- Szóval – mondta halkan Alex
Emily tudta mire gondol Alex, és bár elsőre tetszett neki a dolog, de mikor az ötlet, átküzdötte magát a alkohol miatt megbolondult agyrészeken, Emily felült, és elhuzodott Alextöl...

Szólj hozzá!

Címkék: lány szerelem emily szeretett lany alex middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr472242735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása