Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.11.24. 23:02 gr3ml1n

Oh My GoD!

A szövegben a basszus helyett OMG-t képzeljetek, de az sokkal hülyébben hangzott volna.  


Annának nyomos indoka volt hogy aznap este az ébresztőt a mobilján hajnali 5-re állitsa. Persze ezzel az járt hogy korán is akart elaludni, hisz egy cseppet sem akart fáradtnak tünni.
            Már este 10-kor elbucsúzott a MSN-ről, lehajtotta a Laptopja fedelét, és pizsamában ledölt az ágyára. Csak feküdt és álmélkodva nézte a plafont.  
’ Basszus, mit csinálok? Este 10 és már ágyban fekszem. ’ –suttogta a kedvenc Teddy macijának mellette. Áki volt a plüss medve neve, mivel gyerek korábban ez a név volt a kedvence. Imádta és bár 15 éves volt, nem tudott volna meglenni nélküle.
Hajnalban a szoba Dob és Gitár erősen elektronikus,  hangjával lett teli. A lány szeme felcsattant és felcsillant majd aztán kipattant az ágyból. Felkapta a ruháit, és halkan átosont a lakáson, át fürdőszobába. Lágyan levette a pizsamáját, és beállt a zuhany alá.
Anna sajnos túlságosan is élvezte a forró vízsugarat csupasz testén, és a frissen mosott haján. Mikor kiszállt, döbbenten vette észre hogy már 6:10-van. Elképesztő sebbeséggel áttörölte magát, és felkapta az egyik legszebbnek itélt ruha összeállitását. Tényleg szép volt, közben merész, és mégis gyerekes.
’Basszus, így elfogok késni!’ –morogta idegesen magába.
Fél óra múlva már a ház ajtaja elött volt, épp zárva azt. A feje szinte már vörösödött az apró kulcsokkal való időpazarlás miatt. Mikor végzett az ajtóval futó lépésbe indult el a utca vége felé. Annának csak most esett le hogy tegnap úgy esett az eső mintha dézsából öntenék, és most minden méteren pocsoják tanyáznak. Persze az úton is, igy az egyik BMW-s 60-nal elhúzott mellette, természetesen az úton lévő legnagyobb pocsóján átgázolt, és annak a tartalma egyenest a lány ruháján landolt. Anna csak bámult kifele a fejéből a nemvárt zuhany miatt. A ruhájáról araszosan csöppögött le a víz és a sár.
’ Basszus, tiszta sár vagyok. A KURVA ANYÁD BAZDMEG!’ – kiáltotta az BMW-s után, aki reagálásnak elmormolt magában egy szót. Kurva.
7:10-kor a lány nyugtalanul várt a buszpályaudvaron. Ide sietett ennyire. Egyébként egy fiúra várt, Alex Middletonra, aki mellesleg nagyon tetszett neki. Kék szeme volt, és szöke haja, sportos testalkata, szóval szinte tökéletes srác volt.
’ Basszus, a ruhám tiszta sár, a bugyi bevág a seggembe, és a hajam is csurom víz. Sose fog belém szeretni vagy bármi. A francba’

3 hónappal később.
Anna, Alex mellett ült figyelve ahogy a tanár épp a középkórrol magyaráz.
’ Anna, szerintem komolyan abba kéne hagynod a basszus-ozást. ’ jegyezte meg a srác, és megcsókolta Annát…

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr982471578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása