Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2011.04.17. 22:03 gr3ml1n

Morning After

 A telefon megremegett, és hangos zenét kezdett árasztani szerte a szobába. 

Alex pont mellette aludt. Lassan elkezdett a telefon felé kapkodni hogy kikapcsolja végre. Mire megtalálta a zene már üvőltött, és Alex szeméből is eltüntette már a kedves és puha alvás örömét. Alex az ágy szélére ült, és probálta összeszedni magát. Végig simogatta arcát, felsőtestét, és combját. Csupán egy boxer volt rajta, az is tiszta gyürütt lett az éjszaka folyamán. Alex felállt és az ablakhoz sétált. A szemét dörzsőlte majd gyönyörködött a már fél hétkor kék égben....
1 óra múlva már kint állt a kapú előtt készen a mai iskolára. A villamos megálló vagy 500 méterre volt, így sétált egy kicsit. Hajába bele, bele kapott a szél, pólójára is ráncokat vetitett a szél, és a szikrázó napsugár, és lágyan, hangtalanúl suhant a Fekete fehér Converse cípőjében. Ahogy sétált, az egyik ház elötti fán egy lényt pillantott meg. Egy lány ült a fa egyik vastag ágán, szétterpesztett lábakkal, és hátán válltáskával. Amint felismerte Alexet, átemelte a lábát a másikhoz, és lelendült. Kecsesen, mintha nem is lett volna 2.5-3 méterre a talajtól. A lány úgy mozgott mintha a szél irányitaná. Elkezdett Alex felé sétálni. Lágyan ringatta a kezét, és a fenekét, így bármelyik fiút megöritette volna. A szél belekapott a hajába és belekapott, meglebegtette, majd arcára tapasztotta. Alex lassitott, és a lány odaért mellé. Alex a szemébe nézett, és mintha szellemet látott volna hátra lépett. Élénk, égszínkék szem, hosszú barna haj, lüktető vörös ajkak, bájos mosoly, csillogó tekintett, tökéletes alak, alter, gyerekes öltözködés.
-  Allie –mondta és majdnem elakadt a lélegzete.
-  Szia Alex. Rég láttalak. –mondta mosolyogva. Ami megint csak ilyesztő volt. Nos igen. Egy részt kihagyott a történetből úgy az utóbbi időkben. Allieval 1 éve találkozott és járt vele 2 hónapot. Lett az volna több is,  ha az osztály egyik legjobb csaja nem mondja Alexnek hogy járna vele, és Alex meg nem lett volna hülye. Nos hülye volt, bár, szerintem a legtöbb fiú igent mondana egy melltartóban kivánkozó elképesztő lehetőségre. Bár Alliet egészen addig imádta, valahogy fél perc alatt kiszeretett belőle, és már nem is törödött vele. Allie napokat sírt, ha nem heteket, és szülei látták hogy szendved a gyermekük, így úgy döntöttek hogy elköltöznek. 1 hónap múlva Alex egy neki címzett levelet talált a postában.
„ Kedves Alex.
Nem tudom mi történt vagy miért, de nem beszéltünk már ezer éve. Miért nem válaszolsz a leveleimre? Miért nem válaszolt a telefonjaimra? Miért nem szakitottál velem ha már nem kellek neked. Én szeretlek Alex, most viszont búcsúzom. Én legalább szakítok veled, nem úgy mint te ,nem, tetted. Elköltözünk, ne keress többet kérlek.

Szeretlek
Allie”

És már Alexet meghatotta és elgondolkozott a levelen, szakitott Szandival az új barátnőjével és találkozott egy másik, még inkább megfogó lánnyal. Szóval mondhatjuk, Alex nem tökölt. Most viszont ott állt elötte élete leggyerekesebb és legaranyosabb barátnője.
- Hát igen. Volt már egy éve. Mizujs? Hogy mennek a dolgok?
-Öhm. – a lány elgondolkodott, -igazából megvagyok köszi. Visszaköltöztünk.
-Na ezt örömmel hallom. Itt laktok?
-Igen. –elmosolyodott és azért rámutatott a házra amielött még 5 perce fára mászott.
-És milyen újra a városban? Suli?
-A 9. Utcaiba fogok járni. Oda jársz te is nem?
-De igen. És melyik osztályba?
- A 9/a-ba.
-Ez szuper. Majd mindennap találkozunk.
-Persze. Na most viszont mennem kell Alex. Örülök hogy beszéltünk.- mondta majd hátat forditott és ahogy jött úgy távozott. Ahogy távolodott, Alex a fenekét stírölte, de Allie visszafordult és Alex rögtön felkapta a tekintetét.
-Nagyon akarsz ma suliba menni? Úgy értem, egyedül vagyok most egy hétig itthon, így jól esne egy kis társaság.
Alexet meglepte a kérés, de bólintott és követte a lányt. Amint beléptek az ajtón, Alex orrát érdekes új lakás szag csapta meg és csokis süti. Allieék gazdagok voltak. Nagyon is. A nappali ízlésesen minimalista volt. Hatalmas LCD tévé, elötte egy üveg asztal, és puha kanapé, és egy vagy két kép. A tévé mellett egy hatalmas hifi berendezés, 2 hatalmas hangfallal. A konyha elképesztő dízájnos volt, és első ránézésre olyan mintha kiszedték volna egy IKEA katalógusból. De jól nézett ki. Allie a hűtőhőz sétált, és kivett két, kis dobozos, Colát. Az egyiket oda dobta Alexnek, majd lehuppant a kanapéra. A doboz lágy szisszegéssel nyilt ki. A lány kórtyolt belőle egy nagyott, majd letette az üveg asztalra. Alex utánozta. A tévé hatalmas képernyőjén, sablonos amerikai sorozat jelent meg, amit már mint ketten vagy háromszor láttak. Allie kezébe vette a Colát megint, kortyolt egyett, hátra dobta a haját, és Alex felé fordult.
- Szóval mik történtek veled mostanába?...

Szólj hozzá!

Címkék: lány lany alex middleton allie


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr172834811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása