Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.07.17. 23:38 gr3ml1n

Emily...

 - Alex, Alex, ugye milyen borzalmas? – sipítja Alex fülébe a jelenlegi barátnője. Alex 1 hónapja járt vele. Szandra volt a neve. Alex az elején nagyon szerette őt, és jó is volt a kapcsolatuk de az utóbbi 1 hétben Alex rájött már nem szereti. Igazából ezt a hónapot is sok színészkedéssel úszta meg. Szájához emelte a cigit, szívott egy jó nagy slukkot, a cigi vége felparázslott, nagyon kicsit benntartotta, majd rekedt hangon miközben kifújta a füstöt válaszolt Szandrának. 

- Igen borzalmas baby. – Alex imádott úgy beszélni hogy közbe kifújta a füstöt. Egyik dolog mert ilyen a hangja sokkal mélyebb lett, olyan lett mint az apjáé, a másik meg olyan volt mint egy sárkány. Ezen önkénytelenül is elmosolyodott. – Baby szeretsz?
- Persze Alex. És te szeretsz? Bár bevallom mostanság nem így érzem.
- De jók a megérzései –gondolta Alex magában, de büszke volt mert végre talált egy okot a szakításra. – Baby, én szeretlek de ha te nem érzed hogy szeretlek nincs értelme folytatnunk. Alex a lány térdére tette a kezét, szemébe nézet, és így folytatta.
- Sajnálom Szandus. – végül a legkegyetlenebb, kis kutya szemek, és homlok puszi. Alex felállt és elbandukolt. Alig 1 kilométerrel, és 20 perc sétával később megint egy padon ült, egy másik parkban. Megint rágyújtott, és megint elmerült a gondolataiban.
- Kurva meleg van. – Ez volt az első megjegyzése. – Nincs egy kurva jó csaj se. Kicsit hiányzik Szandi. És még mindig meleg van
Aztán azon kezdett el gondolkodni hogy egyre jobban hasonlít az apjára. Ez már dühítette, de büszke is volt. Alex apja jó ember volt. Jó üzletember, jól spórolt, és a rasszista világképén kívül jó volt a világ nézete is. Okos ember volt, szerény, és csinos, már amennyire egy 40 körüli üzletember lehet. Amikor strandon volt, még több hasonlóságot vett észre. Úgy jött fel a víz alól ahogy az apja, úgy hunyorított, mikor kék szemébe sütött a nap mint az apja, sőt cigit úgy szivta ahogy az apja, és volt olyan okos mint az apja. Arról nem is beszélve, Alexnek borzasztó jó szókincse volt, jól tudott beszélni, hatást gyakorolni másokra, és bár az áldozatok nem tudják, uralkodni felettük. Amikor itt járt a gondolat menetnél lágy kacajt hagyott el az ajka, és végig gondolta mennyi embernek hazudott, mennyi emberen uralkodott. Egy lány ült le mellé. Elővette kis táskájából az ezüst színű cigi tartót, és kivett egy láthatólag kézzel csavart cigit. Elővette az öngyújtott is, és rágyújtott. Bár Alex most szakított, végig figyelte a folyamatot, és nagyon tetszett neki a látvány. Ahogy a lány, egy sóhajtás keretében kinyitja a száját, és vörös ajkai közé beteszi a cigit. Szív egyet, a cigaretta vége pedig perzselni kezd. Alex vissza irányítja tekintetét, de aztán mint aki először néz a lányra, feléforditja a fejét és ránézz. Úgy tesz mintha végig mérné, pedig fél perccel ezelőtt megtette.
- Szia. – szólalt meg Alex.
- Tudom hogy már az előbb végigmértél. – Alex felé fordította a fejét, és teljesen Alex lefagyott. Hosszú fekete haja volt, sötét sminkje, kék szeme, vörös ajka. Teljesen elbambult. Gyönyörű volt. Aztán Alex magához tért.
- Bocsi elbambultam.
- Vettem észre. – mondta de már nem nézet rá, csak mereven előre.
- Mi a neved? – kérdezte Alex.
- Emily. Neked?
- Alex.
- Jó megismerni Alex. Jó a kisugárzásod. Jobb mint a többi srácé. – Alex meglepődött.
- Felhívás a keringőre? – kérdezte lazán ahogy csak tudta. Alex viccesnek találta, és szerencsére Emily is.
- Ki tudja – és már Alexre mosolygott. – hívj csak Em-nek.
Alex elpirult, és hosszú beszélgetésbe kezdtek. Megkérdeztek egymástól mindent, ami csak eszükbe jutott. Nagyon jó társalgás lett. Élvezték egymás társaságát, és a téma is megvolt. Főleg hogy kiderült, Alex és Emily nagyon hasonlítottak egymásra. Belülről. Olyan volt az izlésük, a gondolataik, a világ nézetük. 2 óra beszélgetés után, felálltak, és sétálni indultak. Bejárták a város legszebb pontjait, a végén pedig egy gyors kajáldában kötöttek ki. Jeges kávét szürcsöltek, versenyezve kinek kajánabb a mosolya. Végül Em az órára pillantott. 6 óra kerekedett. Mennie kellet. Megitta a jeges kávéját és össze pakolt. Alex felajánlotta hogy haza kíséri de Emily elutasította. Alex szomorúan nézett a sietve távozó lány után. Aztán eszébe jutott, semmilyen elérhetőségét nem kérte el. Tudta valószínűleg sose látja többet. Megitta a jeges kávét és szomorúan haza felé kezdett sétálni, zsebre tett kézzel. Érezte valami van a zsebében, kihúzta és megnézte.
Hívj fel ha van kedved. <3 +36645326526
Alex végül kaján mosollyal, boldogan sétált haza álmodozva. Jó napja volt. 

Szólj hozzá!

Címkék: lány emily bemutatkozik szeretett lany alex middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr432158065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása