Alex Middleton történetei

Alex_Middl: Szia Havanna96: Szia Alex. Mizújs? Alex_Middl: Semmi kül. veled? Havanna96:semmi. milyen a suli? Alex_Middl:elmegy. Igazából semmi különös nincs. Havanna96:Nemis csodálom ott kint a francba, twinfallsba Alex_Middl:én szeretek itt lakni. és neked valami új? Havanna96:igazából most jöttem össze egy sráccal, egyik osztálytársam, szóval most happy vagyok. és neked van valami? Alex_Middl: hát alakul. de tudod hogy van ez xD. Volt már jópár aztán semmi hosszú Havanna96: :C Alex_Middl új bejegyzést írt. //Just fucked my gf, nice one xD// Havanna96: :| még a közben is chatelsz? Alex_Middl: nem az már 5 perce. meg tudod mindig elérhetőnek kell lenni Havanna96: Ühümmm

Friss topikok

  • Miyako-chan: Szia, eltudnád küldeni nekem a fent említett könyvet erre az e-mail címre: macskusz96@freemail.hu ... (2010.12.19. 01:19)

2010.08.12. 21:55 gr3ml1n

Emily története: 2. rész. Az ötlet.

Emily 2. rész

Alex és Emily pár hónapja lehettek együtt. Alex egyik hétvégén, teljesen eltűnt, Emily és a Világ számára. Elment vidékre.
 Lent, körülbelül 150 kilométerre a fővárostól egy apró kis falu legszélén, egy Német család nyaralója mellet, Alex, 5 éve építgetett az erdőben. Senki nem járt arra. Ki is akart volna, az első 200 méter, tiszta dzsumbuj, láp, sűrű növényzet. Az erdőbe sok, bátor, család próbált már bemenni, de nem találták izgalmasnak, így vissza fordultak. Nem úgy mint Alex, aki szorgosan, a közeli házakból, léceket, néha lombtalanításkor bútorokat, cipelt be az erdőbe. Tudniillik, bent az erdő mélyén, egy tavacska pihent. Csendes, tiszta vizű. Egyik nap, a nyári szünet közepén, telefonálás nélkül, Emily családjának az ajtajában termett. Szülei már elmentek dolgozni, Emily nyitott ajtót. Pont akkor kelt fel a meleg ágyából, és nyitott résnyire ajtót, csupán egy bugyiban. Csak azért volt bugyiban mert tudta hogy senki nincs itthon, és vendégeket sem várt. Teljesen elpirult mikor meglátta szerelmét az ajtóban.
- Fel kéne kapnom pár ruhát oké. Szóval csak egy pillanat. – Mondta, és ahogy megfordult, kezével rántott az ajtón, így vissza felé menet, Alex megcsodálhatta hátulról.
Pár perc múlva Emily vissza tért, egy XL-es pólóban, és egy melltartóban.
- Szóval Alex. Mizujs?
- Semmi különös Em. – Próbálta lazán mondani, de végül 2 mondat után egymást smárolták,   és nem tudták megállni hogy ne. Fent Emily szobájában folytatták az ágyon. Sosem történt közöttük komolyabb. Néha, volt egy kis petting, de ez így pont megfelelt nekik. Végül az ágyon feküdtek, Alex boxerben, Emily megint csak egy bugyiban.
Alex mély gondolatokba mélyedt a plafon bámulása közepette.
A mai generációnak csomó hibája van a kapcsolatokban. Első hiba, túl könnyen azt mondják szerelmem, és túl könnyen szerelmesek lesznek.
Második hiba, sokan csak divatból/kényszerből járnak. Ez a legrosszabb.
Harmadik hiba, nincsenek tisztában a szavakkal. Rögtön mondják hogy szeretlek, csúnyán beszélnek, megsértik a másikat.

- Szívem. –Mondta Emily, Alex felé hajolva, épp csókra nyitott ajkakkal. – Min jár így az eszed?
- Em, van egy nagy kérdésem. Nincs kedved eljönni velem egy hétre le vidékre. Csak mi ketten, esetleg barátok? Saját kis házikóban. Szüleiddel még meg kéne beszélni. Na?

- Ó, Alex. Ez tök romantikus. Persze szívesen. – és csókolóztak. Forró, szenvedélyes csók volt. Este Alex, prezentálta Emily szüleinek a kis kiruccanást. Kicsit lódított, hogy szülök is lesznek, de senkinek nem tűnt fel. Emily szülei elengedték, és másnap már mind a ketten csomagoltak… 

Szólj hozzá!

Címkék: lány szerelem emily szeretett lany alex middleton


A bejegyzés trackback címe:

https://e-pain.blog.hu/api/trackback/id/tr532217997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása